AlpinFavágó

Profi fakivágás rövid határidővel!

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Duhonyi László
+36 (30) 301 - 7765

ViharkárokMagyarországon sajnos évente több száz esetben riasztják a tűzoltókat a viharban kidőlt fákhoz, de ekkor már késő. Ha szeretné megelőzni az anyagi kárt, megőrizni a jó viszonyt a szomszéddal, vagy egyszerűen csak szeretne nyugodtan aludni a viharos napokon is, akkor olvassa el a cikket!

Az utóbbi években számtalan cikk jelent meg arról, az online médiában is, hogy milyen sok anyagi kárt okoznak a viharban kidőlt fák, letört ágak. Autók, házak, kerítések, kerti épületek tucatjai sérülnek meg.

Ráadásul egyre többen érzik úgy, hogy az időjárás is komolyan megváltozik (globális felmelegedés), a telek túl enyhék, a tavasz eltűnik, a hirtelen viharok egyre erőteljesebbek. Hiába állt ellen egy fa évtizedekig az időjárásnak, könnyen lehet, hogy éppen a következő viharban sérül meg a fa, vagy a körülötte lévő értékeink.

Előzze meg a bajt és védje meg értékeit, családját, önmagát még a nagy nyári zivatarok előtt! Az elmúlt évek viharai bebizonyították, hogy minden előjel nélkül is képesek óriási pusztítást okozni! Miért várná meg, hogy bekövetkezzen a baj, ha előre is védekezhet ellene?

Sokkal egyszerűbb és olcsóbb előbb megszüntetni a kockázati tényezőket: a tetőt beborító ágakat és a korhadófélben lévő törzseket, mint a baj bekövetkeztével futni a pénzünk után a biztosítóknál vagy egy teljesen új életet kezdeni.

Persze senki sem szeretne megválni a sokszor évtizedekig nevelgetett, szép nagy fájától, de ha csak a legkisebb esélye is van annak, hogy Önnek vagy a szomszédainak anyagi kárt okozhat, akkor nem szabad kockáztatnia!

Ne várja meg, míg már késő lesz! Hívjon és többé nem lesznek sötét felhők a feje fölött!

 

Az alábbi képek magyar híroldalakról származnak, döntően az elmúlt 1-2 évből, ezért elnézést kérek a rossz minőségük miatt, de szeretném megmutatni, hogy veszély nagyon is valóságos, mondhatni "bárkivel megtörténhet".

View the embedded image gallery online at:
https://alpinfavago.hu/karmegelozes-viharkarok#sigProIdea30ef43f5

Kérjen árajánlatot!

 1. Az Ön neve:*
  Hiányzó név!
 2. E-mail címe:*
  Hiányzó / Hibás E-mail!
 3. Telefonszáma:
  Invalid Input
 4. Kérdése, üzenete:
  Invalid Input
 5. Kérjük, jelölje be a négyzetet!
 6. Kérem, fogadja el. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait. (EU-s előírás)