AlpinFavágó

Profi fakivágás rövid határidővel!

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Duhonyi László
+36 (30) 301 - 7765

 1. Kérem, írja meg véleményét az általunk végzett munkáról!
 2. Az Ön neve:*
  Hiányzó név!
 3. E-mail címe:*
  Hiányzó / Hibás E-mail!
 4. Kérdése, üzenete:
  Invalid Input
 5. Kérjük, jelölje be a négyzetet!
 6. Kérem, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot, mert anélkül sajnos nem küldheti el a személyes adatait. (EU-s előírás.)

Nagy Gábor

Már több éve ismerem Lacit, ezért a nagy távolság ellenére is rögtön őrá gondoltam, amikor nálam is lett egy olyan feladat, amihez profi gépek és tapasztalt szakemberek kellenek. Nemrég vásároltam egy óriási, elhanyagolt területet, ami tele van/volt fával, bozóttal. Bele sem merek gondolni, hogy nekem egyedül munka után hány hétig (vagy inkább hónapig) tartott volna mindezt megcsinálni. Abszolút megérte ezt az összeget, hogy végre rend van és a szomszédok is nagyon elégedettek, mert eddig az utca szégyene volt ez a 15 éve lakatlan ingatlan.

2023. január
Viki és János

Laciék már másodjára voltak nálunk. Először két nagy fenyőt kellett kivágni a ház és a villanyvezeték között, legutóbb pedig egy nyárfát, ami nagyon rossz és szűk helyen (kb. 1 m a háztól a kerítésig) nőtt. Nagyon profin dolgoztak mindkét alkalommal. Precízek, pontosak, szakszerűen dolgoznak és kedvesek is! Mindenkinek ajánlom őket. Videó »

2021. október
Zsiga Veronika és Horváth József

Zebegényi házunk kertjében végzett pontos, precíz, mindenre figyelmes, alapos és az időjárási körülmények ellenére türelmes munkát végeztek, amit ez úton is nagyon köszönünk. Csak ajánlani tudjuk őket mindenkinek!
Zsiga Veronika és Horváth József

2021. április
Simon Lajos

Kartalon egy családi ház szűk udvarán volt három 60 éves óriási fenyő, amik az utóbb viharos idők miatt, már veszélyessé váltak /házak,villanyvezeték,forgalmas út/. Egy olyan szakembert kerestem, aki teljes felelősséggel, precíz munkát fog végezni. Duhonyi Lászlót bíztam meg, aki a megbeszélt időpontban érkezett és gyors, precíz, profi munkát végzett. Mindenkinek ajánlom Őt mert jó munkát végez.
Simon Lajos, Kartal

2015. szeptember 21.
Hársfalvi István

Gödöllőn a családi házunknál volt két hatalmas fenyőfa, ami sok bosszúsággal járt. Duhonyi Lászlót a kolléganőm ajánlotta és örülök hogy Őt választottam. A megbeszélt időpontban érkeztek, mindkét fát profi módon és gyorsan bontották le. Sérülés sem a mi családi házunkban sem a szomszéd kertjében nem keletkezett. Ajánlom Őket mindenkinek!

A gödöllői 2 fenyő bontása (videó) a mi családi házunknál történik.

Nagyon Szépen Köszönöm!
Hársfalvi István

2015. április 4.
J. Vivien

Nagyon profi! Köszönöm a gyorsaságot és megbízhatóságot. Csak ajánlani tudom!!

2014. augusztus 14.
Gulyás Ágnes

Társasházunk előtt 3 db 20 m-nél magasabb fenyőfák kivágását szakszerűen és profi módon oldották meg. Korrekt csapat, csak ajánlani tudom őket. Köszönjük.

2014. június 27.
Kalmár Barbara

Családi házunknál lévő, 2 hatalmas fenyőfa kivágásával volt gondunk. Szakszerűen és profi módon oldották meg a fák eltávolítását, gyorsan és balesetmentesen! Kiváló munka és kiváló csapat, ajánlom őket mindenkinek! Köszönettel: Kalmár Barbara

2014. június 16.
Véghseő Tamás

Salgótarján melletti tanyán kellett kivágni egy öreg hársfát, mely veszélyesen dőlt egy faház felé. Laciék profi módon visszahúzták a hatalmas fát, arra dőlt, amerre terveztük. Korrekt csapat, csak ajánlani tudom őket. Köszönöm!

2014. március 19.
Kacziba István

Aszódon lévő két épületet is veszélyeztető diófa kivágásával bíztam meg Duhonyi László urat. A megbeszélt időben pontosan megjelent társával Masznyik Zoltánnal és azonnal hozzá is láttak a nem kis feladat elvégzéséhez. Kicsit aggódtam az építmények épsége miatt, de mint utóbb kiderült, feleslegesen. A munkát szakszerűen és biztonságosan elvégezték. Külön megemlíteném Ifj. Duhonyi Zsombort, aki fiatal kora ellenére igen felkészült a szakmai elméletből, és méltó követője lesz édesapjának.

És nem utolsó sorban köszönet Enikőnek, aki az egész munkafolyamatot fényképekkel dokumentálta. Azt kell mondjam, ezek az emberek profik! Ajánlom Őket mindenkinek, ha ilyen problémával küzdenek, minél veszélyesebb az adott munka, annál nagyobb kihívásnak tekintik.

Tisztelet és Köszönet!

2014. január 26.
Klabacsek László

Tápiószelén családi házunk udvarán egy 15 méternél magasabb 38 éves tölgyfa áll, melynek terjedelmes lombja veszélyt jelentett már a szomszéd illetve a saját épület tetőszerkezetére, amit Duhonyi László és társa Zoli szakszerűen, szépen és esztétikus munkával vágták vissza.

Szakszerűen végzett munkájukat bátran ajánljuk bárkinek, további munkájukhoz sok sikert és ehhez a veszélyes munkához balesetmentességet kívánunk!

2013. december 13.
Sándor Gyula

Az udvarunkban volt egy nagyon öreg diófa amit ki kellett vágni,mert nagyon veszélyes lett.Szóltam Lacinak akit már 10 éve ismerek és elvállalta a fa kivágását.Egy kicsit tartottam tőle,de a barátom megnyugtatott,hogy nem fog semmi baj lenni.A megbeszélt időpontban pontosan jött és olyan szaktudással és odafigyeléssel és pontossággal elkezdte a feladat elvégzését.Nagyon figyelmes volt minden munkafolyamata és mindenre figyelt ami engem nagyon megnyugtatott.Most már csak a helye van a diófának amit a barátom olyan pontossággal profi módra kivágott.

Bátran ajánlom mindenkinek aki veszélyesen nőtt fát szeretne kivágatni.Legközelebb is ha ilyen munka fog lenni csak neki fogok szólni.

Köszönöm Barátom és kívánok Neked sok-sok balesetmentes munkát.

2013. június 04.
Molnár Imréné
A családi házunknál Aszódon a gyümölcsfák ágai benőtték a villanyvezetékeket, ezt a feladatot kellett Duhonyi Lacinak és kollégájának megoldani. A munka nem okozott számukra nehézséget, profi felszereléssel, rövid idő alatt végeztek. A levágott ágakat, gallyakat és még a leveleket is összeszedték és elszállították, így nekünk arra sem volt gondunk. Ha ilyen munka adódik legközelebb is neki fogunk szólni. Jó munkát az elkövetkező időkre is!
2013. május 29.
Masznyik Zoltán

A szüleimnél,és anyóséknál is,1-1, 20m feletti fenyőt bontott le Duhonyi Úr.A munka nagy szakértelemről tanúskodott.

Biztonságosan,és a legkisebb károkozás nélkül,profin végrehajtott favágások voltak.Köszönet érte!!!

További balesetmentes,sikeres munkát!!

2013. május 18.
Nagy Gábor
Jó lett a honlapod Laci!:)
2013. április 17.

Kérjen árajánlatot!

 1. Az Ön neve:*
  Hiányzó név!
 2. E-mail címe:*
  Hiányzó / Hibás E-mail!
 3. Telefonszáma:
  Invalid Input
 4. Kérdése, üzenete:
  Invalid Input
 5. Kérjük, jelölje be a négyzetet!
 6. Kérem, fogadja el. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait. (EU-s előírás)